Voor een beginnende kunstenaar kan de kunstmarkt een vrij ontmoedigende plek zijn. Dealers en verzamelaars zijn vaak onmogelijk te bereiken en zelfs als je er toch in slaagt om een verbinding te maken, zijn ze misschien niet geïnteresseerd om zich te engageren, tenzij je een kunstenaar bent die ze al kennen.

Bovendien is er een heel buitenlands lexicon met woorden als “primaire markt” (en, nog meer intimiderend, “secundaire markt”), om nog maar te zwijgen van de commissiestructuur en de consignatieovereenkomsten die vooral voor niet-ingewijden moeilijk te ontcijferen kunnen zijn.

Online is het niet veel gemakkelijker.

Er zijn meer dan een dozijn websites die beweren dat ze kunstenaars de mogelijkheid bieden om hun werk rechtstreeks aan kopers te verkopen (in tegenstelling tot e-commerce sites die het werk bij een tussenpersoon, zoals een galerie of uitgeverij, betrekken).

Velen van hen kijken gelijkaardige-collecties die volgens seizoenen en kleurenschema’s worden georganiseerd, of eenvoudig door middel van middel en grootte – en zij belijden gewoonlijk om kunst toegankelijk voor allen te maken.

Maar hoe weet u als kunstenaar welke site de moeite waard is (en, in geval van een winstaandeel, uw geld)?

Het blijkt dat “het democratiseren van de kunstwereld” makkelijker gezegd dan gedaan is. Om een aantal van de problemen op te lossen, hebben we een de mogelijkheid  om via de website van ARTMAJEUR je werk zelf online te  verkopen of dit via de kanalen van ARTFORYOU te laten verzorgen.

Wat is mogelijk via ARTFORYOU ?

Artforyou biedt de kunstenaar een aantal diensten waaronder het

 het verkopen  via de galerie van Artforyou op Artmajeur.

Artmajeur is een internationaal platform dat kunstenaars in direct contact brengt met kopers.

Artmajeur.com ontvangt elke maand 5 miljoen pageviews.

De galerie van Artforyou op Artmajeur ontvangt 800 tot 1000 pageviews per dag.

Er zijn twee mogelijkheden je doet het zelf of je  laat het door ons verzorgen.

Verkoop je kunst

Artmajeur helpt je met het beheren van alle aspecten van de verkoop van jouw kunst.

Verkoop je originelen op Artmajeur

Alle functies om online te verkopen zijn: Maak inkooporders en facturen, ontvang je betalingen via PayPal, cheques, bankoverschrijvingen etc … 0% commissie op de verkoop!

Printen van jouw kunstwerken verkopen

Verhoog uw omzet door de verkoop van hoge kwaliteit prints en posters: Artmajeur zorgt voor alles, van de bestelling tot de verzending, en u ontvangt 100% van uw gewenste marge.

Bekijk hier de mogelijkheden die Artmajeur te bieden heeft.

Verkoop je werken als digitale bestanden

Verkoop uw digitale bestanden als digitale licenties. Artmajeur beheert alle aspecten van de verkoop, en u ontvangt 70% van de royalty’s die u heeft ingesteld.

Ga je zelf je werken  verkopen via Artmajeur.com kan je  geheel gratis meedoen  in de galerie van ARTFORYOU.(Meedoen verhoogt het aantal paginaviews aanzienlijk)

BEKIJK HIER DE GALERIE VAN ARTFORYOU

Je gaat  zelf je verkoop op Artmajeur inrichten.

  Hoeveel kost het om te verkopen?

Schrijf je in en presenteer 10 van je beste kunstwerken: 100% gratis voor altijd.48,96

Upgrade je account om een onbeperkt aantal foto’s te kunnen plaatsen en toegang te krijgen tot exclusieve diensten. Beveilig, promoot en verkoop kunstwerken voor slechts € 48,96/jaar

Geïnteresseerde kopers kunnen contact met jou opnemen en je direct betalen. Zodra je de betaling hebt ontvangen, stuurt je hen het kunstwerk.

U maakt hier een accound aan op Armajeur.

Wat maakt Artmajeur uniek?

Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Transacties zijn echt beveiligd (beveiligd door Paypal) en echt direct (nul commissie op de verkoop).

Zodra er een accound  is aangemaakt mail ons en wij zenden een uitnodiging om jouw pagina te koppelen aan de galerie van Artforyou.

WIJ VERZORGEN DE  VERKOOP EN PROMOTIE.

Wij nemen jouw werk rechtstreeks op in onze galerie.

Je betaald €3,50 per kunstwerk per jaar met een minimum van 5 kunstwerken er bestaat geen maximum aantal. 

Je  kunt een onbeperkt aantal kunstwerken aanbieden.

Je krijgt 50 % korting op het (indien  noodzakelijk) laten maken van foto’s van jouw kunstwerken.

FOTO”S VAN MIJN KUNST

Wij verzorgen de promotie en de financiele afwikkeling.

Je betaald bij verkoop 15% van de verkoopsprijs.

Bij verkoop van digitale bestanden of door Artmajeur vervaardigd printen betaald je 40% van de te ontvangen opbrengsten.

Maak een afspraak en kom langs in de galerie om te zien wat ARTFORYOU voor jouw kan betekenen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial