Kunst verkopen via Bol en Ebay

Vergroot je markt en bereik meer kopers door internationaal te verkopen. Op EBAY via onze internationale websites bereik je meer dan 167 miljoen potentiële kopers uit 190 landen.

Wij geloven we sterk in de kracht van een winkelplatform. Een plek waar verkopers  hun artikelen kunnen aanbieden, waar  de juiste tools zijn om meer te verkopen via de website van Bol.com Kortom: een plek waar de kennis van artikelen en diensten samenkomt om zo een optimale winkelervaring te bieden aan kunstliefhebbers.

Kunst verkopen via bol.com

Wil je ook meer verkopen? Bereik  ruim 8 miljoen potentiële klanten in Nederland en België. Verkoop je kunst via bol.com en bouw mee aan het netwerk, om onze gezamenlijke klanten het meest relevante assortiment, de beste levertijd en de beste prijs kunnen bieden.

Wat kun je verkopen via Bol.com

Bol.com is een zeer goed kanaal om etsen,zeefdrukken,fotografie en andere kunst welke je in een bepaalde oplage vervaardigd   te verkopen.

Ook kunnen wij voor jouw  het drukken verzorgen van reproductie’s voor verkoop via BOL en/ Ebay.

Wij gebruiken hiervoor:

Het Photo Rag Perl 320 g van Hahnemühle in gebroken wit bestaat uit 100% katoen, is vrij van optische witmakers en maakt zeer fijne drukken mogelijk van artistieke volmaaktheid. De speciale premium laag van het oppervlak zorgt daarbij voor een unieke parelglans, laat de kleinste details duidelijk zichtbaar worden en is zeer geschikt voor reproducties met warme kleur- en grijstonen.

Wil je werk via ons op het platvorm van Bol.com verkopen moet het werk bij ons in de galerie aanwezig zijn.

(Dit in verband met de zeer strenge levertijden die Bol.com hanteert.)

Alvorens we jouw werk op Bol.com kunnen plaatsen moeten wij een EAN code kopen de kosten hiervoor bedragen  5,00 euro per werk plus 3,50 euro plaatsingskosten.

De provisie die wij over de verkoop rekenen is 40% (dit is inclusief alle kosten die Bol.com berekend.)

Wil je zelf je kunst gaan verkopen via Bol volg dan de gratis training van JIA RUAN

KUNST VERKOPEN VIA EBAY

Voor kunst verkopen op het platvorm van Ebay gelden dezelfde beperkingen als bij Bol.com dus hier ook alleen etsen,zeefdrukken,fotografie en andere kunst welke je in een bepaalde oplage vervaardigd   verkopen.

Wil je werk via ons op het platvorm van Ebay verkopen moet het werk bij ons in de galerie aanwezig zijn.

Alvorens we jouw werk op Ebay gaan plaatsen moet moet jij plaatsingskosten betalen de kosten hiervoor bedragen  3,50 euro per werk.

Meedoen of meer informatie ga dan naar de contactpagina>>>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Pinterest